Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ravensburger pussel 300 bitar - Harry Potter and the Deathly Hallows 2

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 114:-
I lager
SKU
01202-3
   

Detta pussel med Harry Potter-tema föreställer ett motiv från Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2. Här ser man bland annat karaktärerna Harry Potter, Hermione och Ron.

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • Ravensburger pussel 300 bitar - Harry Potter and the Deathly Hallows 2

Detaljer:

  • Antal bitar: 300
  • Rek.ålder: från 9 år

Mer information
Modell128716
EAN4005556128716
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.