Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger pussel 300 bitar - 9 roliga hundar

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 113:-
I lager
SKU
01202-7
   

Detta pussel med hundtema består av 300 bitar och föreställer 9 olika hundar som alla räcker ut tungan! Här hittar du raserna Yorkshire Terrier, Mops, West Highland terrier, Labrador, Golden retriever, Bull Terrier, King Charles Spaniel, Dachs samt en liten Chihuahua.

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • Pussel från Ravensburger med motiv av glada hundar

Detaljer:

  • Antal bitar: 300
  • Rek.ålder: från 9 år

Mer information
Modell132287
EAN4005556132287
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.