Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

Ravensburger pussel 2x24 bitar - Parkliv

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 119:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04206-152
   

Detta pusselpaket består av två pussel med 24 bitar vardera. Här hittar du två olika motiv som föreställer hur ett besök i parken kan se ut på både sommaren och vintern. Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Man kan både pussla ensam eller tillsammans med familj och vänner.

  • Ravensburger-pussel 2 x 24 bitar
  • Parkliv: Vinter och sommar
  • Pussel för barn från 4 år och uppåt

Innehåll:

  • 2 pussel med 24 bitar vardera

Detaljer:

  • Antal bitar: 2 x 24
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell050574
EAN4005556050574
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.