Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ravensburger pussel 200 bitar - selfie med bondgårdsdjur

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 113:-
I lager
SKU
04206-114
   

I detta pussel har djuren från gården samlats för att ta en klassisk selfie. Vissa ler, andra lipar, andra är seriösa och som alltid finns det en som "inte var redo".

Pusslet består av 200 stora bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten. Ravensborgs pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • 1 Ravensburger XXL-pussel

Detaljer:

  • Mått färdig: 49 x 36 cm
  • Antal bitar: 200
  • Ålder: från 8 år
Mer information
Modell129027
EAN4005556129027
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.