Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ravensburger pussel 200 bitar - Harry Potter vs Voldemort

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 114:-
I lager
SKU
01202-6
   

Detta pussel med med 200 bitar föreställer en närbild av Harry Potter och den ondskefulle Voldemort. Detta är ett pussel som passar perfekt när man är ett Harry Potter-fans!

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • Ravensburger pussel 200 bitar - Harry Potter vs Voldemort

Detaljer:

  • Antal bitar: 200
  • Rek.ålder: från 8 år

Mer information
Modell128709
EAN4005556128709
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.