Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger pussel 2 x 24 bitar - djurvänner

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 112:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
01202-23
   

Detta pusselpaket innehåller två djurpussel med 24 bitar vardera. Pusslen kommer med färgglada motiv av söta bondgårds- och skogsdjur med snälla ögon.

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • Två pussel med 24 bitar vardera - djurvänner

Detaljer:

  • Antal bitar: 2 x 24
  • Rek.ålder: från 4 år

Mer information
Modell078301
EAN4005556078301
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.