Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger pussel 1500 bitar - Kollage med roliga djur

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 185:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
12206-9
   

Detta pussel pryds ett härligt kollage bestående av roliga djurbilder - här hittar du djur för alla smaker. Pusslet består av 1500 bitar av den kända Ravensburger kvaliteten.

Ravensburgers pussel har varit populära bland både barn och vuxna i mer än 100 år. Att pussla är rolig hjärngympa för stora och små, och kan göras på egen hand eller med familj och vänner.

Innehåll:

  • 1 Ravensburger pussel

Detaljer:

  • Mått färdigpusslat: ca. 80 x 60 cm
  • Antal bitar: 2000
Mer information
Modell167111
EAN4005556167111
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.