Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ravensburger pussel 150 bitar - Giraffer i Afrika

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 135:-
I lager
SKU
12206-73
   

Detta pussel föreställer ett motiv av två giraffer i ett frodigt landskap - med andra slags djur i bakgrunden. Pusslet består av 150 stora bitar av den kända Ravensburger kvaliteten.

Ravensburgers pussel har varit populära bland både barn och vuxna i mer än 100 år. Att pussla är rolig hjärngympa för stora och små, och kan göras på egen hand eller med familj och vänner.

Innehåll:

  • 1 Ravensburger pussel

Detaljer:

  • Antal bitar: 150
  • Mått: ca. 49 x 36 cm
  • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell129430
EAN4005556129430
VarumärkeRavensburger
Ålder6-10

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.