Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger Pussel Trondheim - 1000 bitar

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 150:-
I lager
SKU
10195-110
   

Detta pussel från Ravensburger kommer med 1000 bitar som tillsammans bildar ett motiv som föreställer den vackra staden Trondheim. Att lägga pussel hjälper till att utveckla minnet, koncentrations- och problemlösningsförmågan samtidigt som det är en väldigt avslappnande aktivitet. Pusslet med 1000 bitar passar för den lite mer erfarna pusselläggaren.

Detaljer:

  • Motiv: Trondheim
  • Mått: L70 x H50 cm
  • Bitar: 1000
  • Avancerat
Mer information
Modell98450
EAN4005556198450
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.