Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger pussel 1000 bitar - Julstämning i New York

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 150:-
I lager
SKU
04206-143
   

Det här är ett pussel från Ravensburger med 1000 bitar och ett härligt jultema. Motivet föreställer Rockefeller Centre i New York med en julgran och människor som åker skridskor.

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • 1 Ravensburger pussel

Detaljer:

  • Antal bitar: 1000
  • Mått färdig: ca. 70 x 50 cm

Mer information
Modell195633
EAN4005556195633
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.