Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ravensburger pussel 1000 bitar - Harry Potter och den flammande bägaren

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar och förtrollade trollstavar. När Harry Potter fyller elva år och får reda på att han är en trollkarl blir han snabbt en del av den magiska världen på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Han upptäcker tidigt att magin har en mörkare sida än någon tidigare kunnat föreställa sig och måste växa upp snabbt för att försvara sig och sina vänner mot mörkets onda krafter.

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
04206-136
   

Detta pussel har motiv från Harry Potters magiska universum. Motivet är hämtat från den fjärde filmen Harry Potter and the Goblet of Fire och visar Harry Potter flyga på en kvast med en eldsprutande drake bakom sig. Under bilden står "Which leaves... The Hungarian Horntail".

Pusslet består av 1000 bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten. Ravensborgs pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är roligt och kan göras ensam eller med familj och vänner.

Innehåll:

  • 1 Ravensburger-pussel

Detaljer:

  • Mått låda: 27 x 37 x 6 cm
  • Mått färdigt pussel: 50 x 70 cm
  • Antal bitar: 1000
Mer information
Modell165186
EAN4005556165186
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.