Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Ravensburger Harry Potter pussel 1000 bitar - Harry Potter och den flammande bägaren

Harry Potter - en värld av häxkonst, magi och trolldom

När Harry Potter blir elva år och upptäcker att han faktiskt är en trollkarl, blir han snabbt en del av trollkarlsvärlden på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Han upptäcker snabbt att det finns en mörkare sida av trolldom och magi än någon tidigare hade kunnat föreställa sig. Harry Potter-figurer, dräkter, byggsatser och ikoniska Harry Potter-leksaker låter dig ta del av denna magiska värld av trolldom, häxkonst, mörka krafter och vänskap – och där du aldrig vet vad som väntar (eller inte väntar) runt nästa hörn på Hogwarts slott.

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar, förtrollade trollstavar och mycket mer. 

Vårt lågpris: 197:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04206-136
   

Detta pussel har motiv från Harry Potters magiska universum. Motivet är hämtat från den fjärde filmen Harry Potter and the Goblet of Fire och visar Harry Potter flyga på en kvast med en eldsprutande drake bakom sig. Under bilden står "Which leaves... The Hungarian Horntail".

Pusslet består av 1000 bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten. Ravensborgs pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är roligt och kan göras ensam eller med familj och vänner.

Innehåll:

  • 1 Ravensburger-pussel

Detaljer:

  • Mått låda: 27 x 37 x 6 cm
  • Mått färdigt pussel: 50 x 70 cm
  • Antal bitar: 1000
Mer information
Modell165186
EAN4005556165186
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.