Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger pussel 1000 bitar - Harry Potter och fången från Azkaban

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 197:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04206-135
   

Detta pussel har ett motiv från den tredje filmen om Harry Potter, "Harry Potter och fången från Azkaban". Med Hermione, Harry och Ronny och skriften "Awful things happen to wizards who meddle with time, Harry". Pusslet består av 1000 bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten. Ravensborgs pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är roligt och kan göras ensam eller med familj och vänner.

Innehåll:

  • 1 Ravensburger-pussel

Detaljer:

  • Mått låda: 27 x 37 x 6 cm
  • Mått färdigt pussel: 50 x 70 cm
  • Antal bitar: 1000
Mer information
Modell165179
EAN4005556165179
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.