Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger Pokemon pussel 200 bitar - Gotta Catch ‘Em All

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 114:-
I lager
SKU
04218-71
   

Pussel med 200 XXL-bitar, med motivet från den berömda barn-TV-serien Pokemon. Motivet visar figurerna från den berömda serien på stranden. Pusslet består av 200 stora bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten. Ravensburgers pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är roligt och kan göras ensam eller med familj och vänner.

Innehåller:

  • 1 Ravensburger XXL-pussel

Detaljer:

  • Antal bitar: 200
  • Rek ålder: från 8 år
Mer information
Modell128402
EAN4005556128402
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.