Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger Camping Adventures memory spel - hitta två likadana bitar

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 142:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04206-162
   

Det klassiska memospelet med Camping Adventurebilder från Ravensburger bjuder på mycket skoj för barn från tre års ålder. Motiven på korten kan barnen känna igen från en typisk campingtur. Bred ut bitarna över bordet och vänd två och två åt gången. Om bilderna matchar är paret ditt, och spelaren med flest par vinner! Ett roligt minnesspel för hela familjen!

Innehåller:

  • Ravensburger Memory Camping Adventure

Detaljer:

  • Antal spelare: 2-6
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell206131
EAN4005556206131
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.