Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger knopp-pussel 5 bitar - Brandman Sam

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 86:-
I lager
SKU
01202-34
   

Detta knopp-pussel med brandmanstema föreställer fyra kända karaktärer från serien om Brandman Sam och hans hemstad Pontypandy. Den femte pusselbiten föreställer en brandsläckare.

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • Ravensburger pussel med knoppar - 5 bitar - Brandman Sam

Detaljer:

  • Antal bitar: 5
  • Rek.ålder: från 18 mån.

Mer information
Modell032372
EAN4005556032372
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.