Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger Memo Greta Gris

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 127:-
I lager
SKU
01202-36
   

Memo - vänd på korten för att hitta bildpar! Memo är ett roligt minnesspel där det handlar om att samla bildpar, dvs. två och två kort som är exakt likadana. Vinnaren är den som har samlat flest par i slutet av spelet. Detta memo-spel har kort med härliga motiv från serien om Greta Gris.

Detaljer:

  • Antal kort: 72 (36 par)
  • Engelsk bruksanvisning
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell214150
EAN4005556214150
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.