Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger Disney Frozen pussel 2x24 bitar - Anna, Elsa och Olof - Kristoffer, Sven och Olof

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

Vårt lågpris: 112:-
I lager
SKU
10195-181
   

Dessa pussel från Ravensburger har två olika motiv från Disney Frozen 2. Det ena är av Anna, Elsa och Olov, medan det andra har ett motiv av Kristoff, Olov och Sven. Pusslet är perfekt för alla Disney Frozen-fans. Varje pussel består av 24 bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten.

Ravensburgers pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är kul, och det kan göras ensamt eller med familj och vänner.

Innehåller:

  • Ravensburger Pussel - Disney Frozen 2

Detaljer:

  • Mått färdigt pussel: 26 x 18 cm (LxH)
  • Antal bitar: 2 x 24
  • Motiv: Disney Frozen 2
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
Modell050109
EAN4005556050109
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.