Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger pussel 2x24 bitar - Disney Frozen 2

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 112:-
I lager
SKU
10195-181
   

Dessa pussel från Ravensburger har två olika motiv från Disney Frozen 2. Det ena är av Anna, Elsa och Olov, medan det andra har ett motiv av Kristoff, Olov och Sven. Pusslet är perfekt för alla Disney Frozen-fans. Varje pussel består av 24 bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten.

Ravensburgers pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är kul, och det kan göras ensamt eller med familj och vänner.

Innehåller:

  • Ravensburger Pussel - Disney Frozen 2

Detaljer:

  • Mått färdigt pussel: 26 x 18 cm (LxH)
  • Antal bitar: 2 x 24
  • Motiv: Disney Frozen 2
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
Modell050109
EAN4005556050109
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.