Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ravensburger 3D Pussel 72 bitar - Disney Frost 2

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 194:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03202-184
   

Detta 3D-pussel har ett motiv som föreställer Elsa, Anna, Olaf, Svein och Kristoffer från Disney Frozen 2. Ha roligt medan du lägger ihop detta 3D-pussel som består av 72 delar i glada färger. Det följer även med ett litet stativ som du kan använda för att visa upp det färdiga pusslet.

Pusslet mäter 13 cm i diameter när det är klart. Ravensburger-pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är en väldigt underhållande aktivitet som kan utföras antingen på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Detaljer:

  • Antal bitar: 72
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell111428
EAN4005556111428
VarumärkeRavensburger
Ålder6-10
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.