Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger 3D Pussel Harry Potter - 216 bitar

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar och förtrollade trollstavar. När Harry Potter fyller elva år och får reda på att han är en trollkarl blir han snabbt en del av den magiska världen på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Han upptäcker tidigt att magin har en mörkare sida än någon tidigare kunnat föreställa sig och måste växa upp snabbt för att försvara sig och sina vänner mot mörkets onda krafter.

Vårt lågpris: 289:-
I lager
SKU
10195-90
   

Detta 3D-pussel från Ravensburger låter dig återskapa din egen Harry Potter-värld! Pusselbitarna är aningen mjuka och låter dig bygga en kopia av nattbussen från Harry Potter-filmerna, som du sedan kan förvara pennor, suddgummin och liknande i. 

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåller:

  • Ravensburger 3D Pussel Harry Potter - 216 bitar 

Detaljer:

  • Antal bitar: 150 
  • Mått: L28 x B8 x H15 cm 
  • Svårighetsgrad: medium
  • Detaljer: från 10 år
Mer information
Modell111589
EAN4005556111589
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.