Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ravensburger 3D Pussel 108 bitar - Porsche

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 376:-
I lager
SKU
03193-27
   
Ravensburger 3D pussel med motiv av Porsche 911 R. Återskapa ett av världens mest ikoniska bilar med hjälp av denna modellen. 

Du kan pussla ihop modellen på två olika sätt; du kan sätta ihop bitarna utifrån numren på baksidan eller så kan du ge dig själv en extra utmaning genom att pussla ihop dem utifrån motiven på framsidan.

Ravensburger är ett av världens mest kända märken när det gäller pussel, med fina motiv och pusselbitar av högsta kvalitet. 3D-bitarna är i hårdplast och är enkla att sätta ihop.

  • Mått: 5 x 11 x 4 cm
  • Antal bitar: 108
  • Rek.ålder: från 10 år
Mer information
Modell125289
EAN4005556125289
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.