Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ravensburger pussel 2 x 12 bitar - Disney Bilar Blixten McQueen och hans vänner

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 97:-
Tillfälligt slut
SKU
01202-31

Detta pusselpaket innehåller två pussel med 12 bitar vardera. Pusslen kommer med färgglada motiv som föreställer den snabbe Blixten McQueen och andra karaktärer.

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • Två pussel med 12 bitar vardera - Blixten McQueen och hans vänner

Detaljer:

  • Antal bitar: 2 x 12
  • Rek.ålder: från 3 år

Mer information
Modell075546
EAN4005556075546
VarumärkeRavensburger
Ålder3-6

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.