Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ravensburger pussel 1000 bitar - Myter och legender

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 197:-
Tillfälligt slut
SKU
04206-124

Det här är ett pussel från Ravensburger med 1000 bitar som föreställer djur och karaktärer från olika myter och legender. Längst ner i mitten finns det en öppen bok med texten "Once upon a time". Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel är en underhållande aktivitet och man kan antingen pussla ensam eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåll:

  • 1 Ravensburger pussel

Detaljer:

  • Antal bitar: 1000
  • Mått färdig: 70 x 50 cm

Mer information
Modell164790
EAN4005556164790
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.