Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Rappakalja Original sällskapsspel - ett roligt bluffspel för hela familjen

-20%

Taktikspel, brädspel och utomhusspel för barn och vuxna

Tactic är en av Europas största utvecklare och tillverkare av brädspel och utomhusspel för barn och vuxna. Tactic producerar några av de mest populära barnspelen, brädspel, familjespel, resespel, kortspel och utomhusspel. Spektrumet är brett och bland Tactics spel hittar du klassiska spel som har spelats i generationer, och nya, spännande spel som tar marknaden med storm.

20%
Kampanjpris 181:- 227:- Du sparar: 46,-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09202-9
   

Ett hejdlöst bluffspel som passar perfekt på spelkvällar med familj och vänner. Rappakalja är spelet där de mest suveräna förklaringarna vinner - oavsett om de är falska eller sanna! Rappakalja är ett sällskapsspel som går ut på att komma på trovärdiga förklaringar till svåra ord som inte gemene man känner till. Målet är att lura så många motståndare som möjligt, då tar du dig snabbt över spelplanen och koras till vinnare!

Innehåller:

  • Spelplan
  • Kort
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Antal spelare: 3-6
  • Rek.ålder: från 12 år
Mer information
Modell53255
EAN6416739532554
VarumärkeTactic
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.