Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Present Pets Minis Fluffy BFFs 3-pack - söta små mjukisdjur med tillbehör - 7 cm

-20%

Hvilken interaktiv Present Pets valp finner du i din eske?

Din Present Pets har store skinnende øyne, en myk kropp som inviterer til en klem og fine detaljer på poter, ører, halsbånd og sløyfe. Hun er den søteste lekehundevalpen! Når hun kommer ut av gaveesken, synger valpen din en spesiell åpningssang! Opplev kjæledyrets personlighet når dere leker sammen – du vil elske den livlige karakteren hennes. For å finne ut av hvem som gjemmer seg i esken, fjerner du det ytterste laget og trekker i gavemerket. Kassen begynner deretter å riste, fordi valpen vil ut til deg. Gaveesken åpner seg og den kommende bestevenn viser seg.

20%
Kampanjpris 235:- Vårt lågpris: 294:- Du sparar: 59,-
I lager
SKU
05217-68
   

Packa upp en fin liten trio med Present Pets Minis Fluffy BFFs uppstoppade djur.

I presentförpackningen hittar du de sötaste små plyschvalparna du har sett och de kommer i en spännande förpackning som gör det extra roligt att packa upp överraskningarna. Riv av det yttre skiktet på förpackningen och använd handtaget för att ta bort husdjurslådan ovanpå. När du sedan lyfter stiftet på den större lådan kan du se hur ena sidan förvandlas till ett lyxigt hundhus för de mjuka djuren. Så roligt!

Översta delen på lådan blir ett tak och dörren öppnas för att avslöja vilket mjukt husdjur som blir ditt första. Upprepa uppenbarelsen på andra sidan lådan för att hälsa på det vackra husdjuret nummer två och avsluta med bärboxen för att välkomna det tredje och sista överraskningsdjuret till sitt nya hem.

Alla tre djur levereras med matchande klistermärken, samlarobjekt och ett adoptionsintyg som visar att dessa söta varelser nu är under din vårdnad. Fyll i beviset med trions födelsedagar och namnge dina nya bästa vänner! Upptäck de roliga personligheterna hos varje varelse genom att studera bevisens symboler. Vilka tre nya vänner får du?

Innehåller:

  • 3 Present Pets Minis plyschdjur
  • 1 lyxig hundhusbox
  • 1 bärbox husdjur
  • 3 klistermärken
  • 1 adoptionsintyg
  • 1 samlarark
  • 1 instruktionsblad

Detaljer:

  • Mått husdjur: ca. 7 cm
  • Rek ålder: från 5 år

Obs: Vilka husdjur du får är en överraskning - du vet inte vilka du får förrän du har öppnat paketen

Mer information
Modell6061674
EAN778988397046
VarumärkePresent Pets
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.