Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Pokemon TCG: True Steele Premium collection - Pokemon presentask med 60 samlarkort, 1 figur och 1 pin

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 432:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02202-17
   

Pokemon TCG: True Steele Premium collection. Du kan lita på dessa Pokémon - dina själar är starka som stål, de är sanna och har testats, vilket passar de legendariska Pokemonerna från Galar. Och vad är bättre än att kröna din samling med en av de mest kraftfulla Pokemonerna från den här regionen?

I denna presentask hittar du:

  • 1 av 2 limited edition V-Card glanskort av antingen Zacian eller Zamazenta
  • 1 av 2 limited edition minifigurer av Zacian eller Zamazenta
  • 1 av 2 premium samlarpins av Zacian eller Zamazenta
  • 6 Pokémon boosterpaket
  • 1 kodkort för att låsa upp en virtuell Pokémon-deck i Pokémon TCG Online
Mer information
ModellPOK80709
EAN820650807091
VarumärkePokemon
Ålder5-10
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.