Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon Trainer Trivia spel med 1000 frågor - frågesport - svensk version

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 237:-
I lager
SKU
06216-139
   

Pokemon Trainer Trivia sällskapsspel med 1000 frågor och virtuell spelmästare. Vem blir den bästa Pokémon-tränaren?

Det första Pokémon Trivia-spelet någonsin! Var snabb, ha rätt - slå rekord och bli den ultimata Pokémon Trivia-vinnaren! Det finns inga regler att läsa och inga poäng att hålla kolla på - allt tas om hand av spelmästaren. Häng med spelmästaren och gör dig redo att svara på roliga och utmanande Pokémon-frågor. Det är upp till dig att gissa det rätta svaret. Är det sant eller falskt?

Pokémon Trainer Trivia har 1000 frågor, och passar för både nybörjare och experter. Spelet kan spelas av flera eller i single player-läge. Kul för barn och vuxna från 7 år och uppåt. Vem är den bästa Pokémon-tränaren i din kompisgrupp?

Innehåll:

  • Frågekort
  • Spelmästare
  • Regler

Detaljer:

  • Antal spelare: 1-4
  • Speltid: 15 min.
  • Batterikrav: 3 x AA-batterier (ingår)
  • Rek ålder: från 7 år
Mer information
Modell20-00278
EAN3760145062925
VarumärkePokemon
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.