Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon Trainer Guess - elektronisk gissningslek med svensk tal

Pokemon - gotta catch 'em all

Det ursprungliga Pokémonspelet är baserat på japanska RPG-spel med inslag av strategi och anpassat för videospel. Pokémon släpps i olika varianter och generationer som sträcker sig över 3 till 4 år, fulla av olika nya Pokemons med häftiga egenskaper och krafter. Pokemon Trading Card Game, Pokemon TCG eller Pokemon kort som de också kallas är baserat på Nintendos Pokemon-universum, där barn kan samla på samlarkort, mynt och figurer med sina favorit-Pokémon på. Pokémonkort kan samlas, bytas eller spelas med.

Pokemon finns även som figurer, gosedjur, figuruppsättningar och spel med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo och många fler. Jakten på dina Pokemons är spännande och rolig, kanske hittar du Rhydon som var den första Pokémon, Feebas som är en av de sällsynta, Mewtwo som är en av de starkaste av alla Pokemons, Pikachu som alla känner till eller Ash som är en av huvudkaraktärerna i Pokemon TV-serien.

Vårt lågpris: 183:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06216-141
   

Tänk på en Pokemon så ska jag gissa vilken det är!

Efter några frågor kommer den att säga vilken Pokemon du tänker på. När någon har gissat en Pokemon hamnar den i personens elektroniska samling. Det finns 151 Pokemon att gissa och samla. Kan du få allihop?

Den medföljande handboken innehåller bilder på alla Pokemon, viktig information och namn som hjälper dig i ditt uppdrag! Pokeball använder sig av teknologi för röstigenkänning. Du behöver inte trycka på knappar eller läsa något. Ta med det överallt, spela inomhus eller utomhus.

Innehåller:

  • 1 Pokémon Trainder Gues: Kanto Edition - Poké Ball
  • 1 Pokémon Fältguide för tränare

Detaljer:

  • Antal spelare: 1+
  • Batterikrav: 3 x AAA-batterier (ingår)
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell1919103
EAN3760145062284
VarumärkePokemon
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.