Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon Trainer Guess - elektronisk gissningslek med svensk tal

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 183:-
I lager
SKU
06216-141
   

Tänk på en Pokemon så ska jag gissa vilken det är!

Efter några frågor kommer den att säga vilken Pokemon du tänker på. När någon har gissat en Pokemon hamnar den i personens elektroniska samling. Det finns 151 Pokemon att gissa och samla. Kan du få allihop?

Den medföljande handboken innehåller bilder på alla Pokemon, viktig information och namn som hjälper dig i ditt uppdrag! Pokeball använder sig av teknologi för röstigenkänning. Du behöver inte trycka på knappar eller läsa något. Ta med det överallt, spela inomhus eller utomhus.

Innehåller:

  • 1 Pokémon Trainder Gues: Kanto Edition - Poké Ball
  • 1 Pokémon Fältguide för tränare

Detaljer:

  • Antal spelare: 1+
  • Batterikrav: 3 x AAA-batterier (ingår)
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell1919103
EAN3760145062284
VarumärkePokemon
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.