Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Pokemon Toss N Pop - Magikarp och Pokeboll

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 199,90
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03202-30-1
   

Med Pokémon Toss N Pop är du alltid redo för battle! Paketet består av ett liten plyschfigur och en pokéboll. Fäst snöret runt ditt finger och kasta iväg pollen för att se hur pokémonfiguren flyger iväg nästan 3 meter! Gör dig redo för action med Pokémon Toss N Pop!

Innehåll:

  • Magikarp plyschfigur
  • Pokéboll

Detaljer:

  • Diameter pokéboll: ca 7 cm.
  • Rek.ålder: från 4 år.
Mer information
Modell95113
EAN889933951135
VarumärkePokemon
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.