Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Pokemon TCG: Battle Deck V Victini - samlarkort

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 226:-
I lager
SKU
10206-95
   

Gör dig redo för en riktig flammaattack - Pokemon Victini V är redo att skada med kraftfulla attacker. Detta kort med 60 Pokémon-spelkort innehåller allt du behöver för att spela med Pokémon-kort. Uppsättningen innehåller spelplan, mynt, tärningar och regler utöver korten och ger dig en snabb spelintroduktion. Med Pokemon Trading Card Game Online-kodkort kan du också spela mot vänner och bekanta online.

Innehåller:

  • 60 Pokemon V Victini-spelkort
  • 1 spelplan
  • 1 mynt
  • 1 tärning
  • 1 kodkort för TCGO

Detaljer:

  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
ModellPOK80872
EAN820650808722
VarumärkePokemon
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.