Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon TCG: Sword and Shield Ultra Premium Collection Charizard - låda med samlarkort

Pokemon - gotta catch 'em all

Det ursprungliga Pokémonspelet är baserat på japanska RPG-spel med inslag av strategi och anpassat för videospel. Pokémon släpps i olika varianter och generationer som sträcker sig över 3 till 4 år, fulla av olika nya Pokemons med häftiga egenskaper och krafter. Pokemon Trading Card Game, Pokemon TCG eller Pokemon kort som de också kallas är baserat på Nintendos Pokemon-universum, där barn kan samla på samlarkort, mynt och figurer med sina favorit-Pokémon på. Pokémonkort kan samlas, bytas eller spelas med.

Pokemon finns även som figurer, gosedjur, figuruppsättningar och spel med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo och många fler. Jakten på dina Pokemons är spännande och rolig, kanske hittar du Rhydon som var den första Pokémon, Feebas som är en av de sällsynta, Mewtwo som är en av de starkaste av alla Pokemons, Pikachu som alla känner till eller Ash som är en av huvudkaraktärerna i Pokemon TV-serien.

Vårt lågpris: 1 477:-
Medlemspris 1 177:-
Tillfälligt slut
SKU
06227-149

Denna innehållsrika Pokemon Ultra Premium Collection låda med Charizard kommer med 16 boosterpaket, 3 folierade promokort och alla speltillbehör du behöver från Sword & Shield-serien.

Kom och fira Sword and Shield-serien och eran av Pokemon V, Pokemon VMAX och Pokemon VSTAR med Charizard själv! Denna Ultra Premium Collection box kommer med Charizard som är en eld Pokemon som vet hur man använder all sin kraft på ett bra sätt. Pokémon höjer värmen när trion av folierade promokort och dess Gigantamax-form visas upp på spelmattan, mynten och på kortskydden. Tärningar och markörer kommer med det ultimata speltillbehöret.

När du öppnar den här enorma högen med boosterpaket och reser genom historien om Sword and Shield-serien, kan du också förbättra berättandet med ett originalhäfte fullt av bilder och statistik. Denna innehållsrika låda med samlarkort och speltillbehör innehåller allt du behöver för att gå in i nya strider väl förberedda.

Innehåller:

 • 3 folierade promokort: Charizard V, VMAX og VSTAR
 • Spelmatta med Gigantamax Charizard
 • 65 kortskydd med Gigatamax Charizard
 • 1 metallmynt med Gigantamax Charizard
 • 6 skadetärningar
 • 2 markörer i metall
 • 1 VSTAR markör i akryl
 • 16 boosterpaket
 • Spelguide
 • Kodkort för TCG online

Detaljer:

 • Ålder: från 6 år

Obs: Varje boosterpaket innehåller 10 slumpmässiga kort.

Mer information
ModellPOK85111
EAN820650851117
VarumärkePokemon
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.