Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Pokemon TCG: Shining Fates Mini Tin - med 2 boosterpaket och 1 bildkort

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 175:-
I lager
SKU
10206-85
   

Utöka din Pokémon-samling med denna Pokemon TCG-minilåda med 2 Pokémon-booster-paket. Varje boosterpaket består av 10 samlarkort. Lådan är i perfekt storlek när du tar med dig dina favoritkort på en resa. Det är också lätt att öppna och har roliga illustrationer.

Pokemon TCG: Shining Fates Mini Tin innehåller:

  • 1 metallbox
  • 2 Pokémon-boosterpaket med totalt 20 samlarkort
  • 1 bildkort

Detaljer:

  • Rek ålder: från 6 år

Obs: finns i flera olika varianter, levereras baserat på tillgängligt utbud

Mer information
ModellPOK80867
EAN820650808678
VarumärkePokemon
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.