Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon TCG: Galarian Rapidash V Box - ask med samlarkort

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 348:-
I lager
SKU
10206-97
   

Galarian Rapidash V är känd för de förödande attackerna av den psykiska typen som den avger från sitt långa spiralhorn - och nu kan kraften bli din. Förutom ett spelbart foliekort med denna vackra pastell Pokémon finns det också ett stort kort som kan visas, förutom 4 Pokémon-boosterpaket med totalt 40 samlarkort.

Innehåll:

  • 1 foliekort med Galarian Rapidash V
  • 1 stort foliekort med Galarian Rapidash V
  • 4 Pokémon-boosterpaket med totalt 40 samlarkort
  • 1 kodkort för Pokémon TCG onlinespel

Detaljer:

  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
ModellPOK80873
EAN820650808739
VarumärkePokemon
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.