Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon TCG: Galarian Rapidash V Box - ask med samlarkort

Pokemon - gotta catch 'em all

Det ursprungliga Pokémonspelet är baserat på japanska RPG-spel med inslag av strategi och anpassat för videospel. Pokémon släpps i olika varianter och generationer som sträcker sig över 3 till 4 år, fulla av olika nya Pokemons med häftiga egenskaper och krafter. Pokemon Trading Card Game, Pokemon TCG eller Pokemon kort som de också kallas är baserat på Nintendos Pokemon-universum, där barn kan samla på samlarkort, mynt och figurer med sina favorit-Pokémon på. Pokémonkort kan samlas, bytas eller spelas med.

Pokemon finns även som figurer, gosedjur, figuruppsättningar och spel med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo och många fler. Jakten på dina Pokemons är spännande och rolig, kanske hittar du Rhydon som var den första Pokémon, Feebas som är en av de sällsynta, Mewtwo som är en av de starkaste av alla Pokemons, Pikachu som alla känner till eller Ash som är en av huvudkaraktärerna i Pokemon TV-serien.

Vårt lågpris: 348:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10206-97
   

Galarian Rapidash V är känd för de förödande attackerna av den psykiska typen som den avger från sitt långa spiralhorn - och nu kan kraften bli din. Förutom ett spelbart foliekort med denna vackra pastell Pokémon finns det också ett stort kort som kan visas, förutom 4 Pokémon-boosterpaket med totalt 40 samlarkort.

Innehåll:

  • 1 foliekort med Galarian Rapidash V
  • 1 stort foliekort med Galarian Rapidash V
  • 4 Pokémon-boosterpaket med totalt 40 samlarkort
  • 1 kodkort för Pokémon TCG onlinespel

Detaljer:

  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
ModellPOK80873
EAN820650808739
VarumärkePokemon
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.