Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Pokemon TCG Galar Partner tin med samlarkort - Sword and Shield - Inteleon V

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 337:-
I lager
SKU
02202-5
   

Gräs, eld och vatten - det är grundlaget för Pokemons tränar-team. Välj Inteleon V med varierande, sprutande rörelse från "Pokemon Trading Card Game: Galar Partners tin". Pokemon TCG Sword and Shild tin innehåller en fantastisk Pokemon V, full av krafter!

Innehåll:

  • 4 Pokemon boosterpaket med totalt 40 samlarkort
  • Glanskort
  • 1 kort med kod - till TCG online.
Mer information
ModellPOK80678
EAN820650806780
VarumärkePokemon
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.