Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Pokemon TCG: Battle Deck Bundle Venusaur V och Blastoise V - med två kortlekar och 8 trainer-kort

Pokemon - gotta catch 'em all

Det ursprungliga Pokémonspelet är baserat på japanska RPG-spel med inslag av strategi och anpassat för videospel. Pokémon släpps i olika varianter och generationer som sträcker sig över 3 till 4 år, fulla av olika nya Pokemons med häftiga egenskaper och krafter. Pokemon Trading Card Game, Pokemon TCG eller Pokemon kort som de också kallas är baserat på Nintendos Pokemon-universum, där barn kan samla på samlarkort, mynt och figurer med sina favorit-Pokémon på. Pokémonkort kan samlas, bytas eller spelas med.

Pokemon finns även som figurer, gosedjur, figuruppsättningar och spel med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo och många fler. Jakten på dina Pokemons är spännande och rolig, kanske hittar du Rhydon som var den första Pokémon, Feebas som är en av de sällsynta, Mewtwo som är en av de starkaste av alla Pokemons, Pikachu som alla känner till eller Ash som är en av huvudkaraktärerna i Pokemon TV-serien.

Vårt lågpris: 473:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10206-78
   

Med Pokemon Battle Deck Bundle Venusaur V och Blastoise V har du en dubbel kortlek som kan användas för att utmana vänner och bekanta till ett spel! Här får du två kortlekar i ett, bestående av totalt 120 V Battle samlarkort. Dessutom får du 8 tränarkort och information. Du kan välja Venusaur V eller Blastoise V för att leda ditt lag mot en annan tränare.

Innehåller:

  • 2 Pokemon V Battle Deck Venusaur V och Blastoise V.
  • 8 tränarkort
  • 1 uppdaterat informationsblad

Detaljer:

  • Ålder: från 6 år
Mer information
ModellPOK80841
EAN820650808418
VarumärkePokemon
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.