Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon TCG: Battle Deck Bundle Venusaur V och Blastoise V - med två kortlekar och 8 trainer-kort

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 446:-
I lager
SKU
10206-78
   

Med Pokemon Battle Deck Bundle Venusaur V och Blastoise V har du en dubbel kortlek som kan användas för att utmana vänner och bekanta till ett spel! Här får du två kortlekar i ett, bestående av totalt 120 V Battle samlarkort. Dessutom får du 8 tränarkort och information. Du kan välja Venusaur V eller Blastoise V för att leda ditt lag mot en annan tränare.

Innehåller:

  • 2 Pokemon V Battle Deck Venusaur V och Blastoise V.
  • 8 tränarkort
  • 1 uppdaterat informationsblad

Detaljer:

  • Ålder: från 6 år
Mer information
ModellPOK80841
EAN820650808418
VarumärkePokemon
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.