Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon TCG: 3.5 Champion's Path Dubwoll V Box - presentask med samlarkort

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 416:-
I lager
SKU
08202-14
   

I Champions Path kommer tränare att ha den unika förmågan att "återskapa" resan genom Galar-regionen i Pokemon TCG genom att samla in olika pinnar med gymlogotyper, samt foliekort som representerar varje gymledares Pokemon-partner. Detta liknar det du upplever i Pokemon Sword and Shield-spelet.

Tränare kommer att kunna upptäcka Venusaur, Lucario och Incineroar som nya Pokémon V, liksom Gigantamax Pokémon som Drednaw Vmax och Alcremie Vmax.

Pokemon TCG: 3.5 Champion's Path Dubwoll V Box presentförpackning innehåller:

  • 1 folierat kampanjkort
  • 1 stort kort
  • 4 Pokémon-boosterpaket med totalt 40 handelskort
  • Ett kodkort för Pokemon Trading-kortspelet online
Mer information
ModellPOK80773
EAN820650807732
VarumärkePokemon
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.