Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon smartklocka med touchskärm för barn - med kamera, mikrofon, kalkylator med mera

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 514:-
I lager
SKU
09216-33
   

Tuff Pokemon smartwatch för barn med roliga detaljer och funktioner. Det interaktiva armbandsuret har en selfiekamera, röstinspelare, larm och mycket mer. Ta roliga foton och videor med den inbyggda kameran och dela stunder med vänner och familj.

Den praktiska klockan har en kalkylator som kan vara användbar i vardagen. Du kan välja mellan flera bakgrunder för klockan, där du också har möjlighet att växla mellan digital klocka och analog klocka. Perfekt för Pokemon-fans från 6 års ålder, för att hålla kontrollen och lära sig klockan samtidigt som de har roliga och användbara verktyg i den.

  • Interaktiv Pokémon-klocka med pekskärm
  • Välj mellan flera bakgrunder med både digital och analog klocka
  • Med flera funktioner som miniräknare, mikrofon, kamera och larm
  • Laddas via USB-kabel

Innehåller:

  • 1 Pokemon smartwatch för barn

Detaljer:

  • Färg: svart med figurer
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
ModellP000800
EAN030506538783
VarumärkePokemon
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.