Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Pokemon 9-Pocket Portfolio - Sword and Shield Galar pärm

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 135:-
Tillfälligt slut
SKU
02205-130

Håll ordning på alla dina samlarkort och håll dem i fint tillstånd med denna samlarpärm med 9 sidor. Denna portfolio kommer med motiv ifrån Pokemon Sword and Shield. Samla korten i fack med öppning på sidorna som gör att korten inte faller ut så lätt. Mappen har en elastisk snodd som håller pärmen stängd när inte använder den. 

Pärmen har plats till 90 kort om placerar ett kort i varje fack, och 180 kort om du lägger de dubbelt med visning från två sidor.

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
ModellULT15355
EAN074427153557
VarumärkePokemon
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.