Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Pokemon Portfolio 4-P Sword and Shield 2 - pärm med plats för 80 samlarkort

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 125:-
Tillfälligt slut
SKU
02202-21

Håll ordning på alla dina samlarkort, och håll dem i gott skick med Pokemon Portfolio 4-P Sword and Sjield 2 album. Detta albumet består utav 10 sidor med 4 fack i varje, och är perfekt för att förvara och skydda dina mest dyrbara Pokemon samlarkort. Sidorna kan fyllas med 40 kort om de läggs enkelt, och 80 om de lagras på bägge sidor.

Detaljer:

  • Rymmer 40 enkelkort eller 80 dubbelkort.
Mer information
ModellULT15226
EAN074427152260
VarumärkePokemon
Ålder5-10
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.