Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Pokemon Portfolio 4-P Poke Sword and Shield 1 - samlarpärm

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 125:-
Tillfälligt slut
SKU
02202-19

Håll ordning och reda på Pokémonkorten med Pokémon Portfolio 9-P Poke Sword and Shield 1. Samlarpärmen pryds av ett färgglatt Pokémonmotiv och rymmer totalt 80 kort om man placerar två kort i varje ficka.

Detaljer:

  • Rymmer 40 enkla kort, 80 dubbla.
  • Rek.ålder: från 6 år.
Mer information
ModellULT15224
EAN074427152246
VarumärkePokemon
Ålder5-10
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.