Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Pokemon Portfolio 4-P Great Ball pärm - med plats för 80 kort

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 120:-
Tillfälligt slut
SKU
02205-124

Med den här pärmen från Pokemon kan du samla dina bästa kort och förvara dem på ett tryggt sätt. Pärmen består av 4 plastfickor som tillsammans ger plats för totalt 80 kort.

En perfekt pärm för uppbevaring av dina dyrbara Pokemon-kort.

Detaljer:

  • Plats till 80 kort
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellULT85452
EAN074427854522
VarumärkePokemon
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.