Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Pokemon My Partner Eevee - interaktiv Eevee figur med över 50 reaktioner

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 291:-
I lager
SKU
06202-149
   

Elektronisk Pokémon Eevee-figur på 12 cm, med över 50 reaktioner inklusive ljud!

Min partner Eevees peksensorer låter dig och Eevee kommunicera på nya och roliga sätt. Med mekaniskt huvud och öron kan du se Eevee väckas till liv. Hör söta ljud och se lekfulla reaktioner och rörelser när ni leker tillsammans. En mikrofon inuti figuren låter dig prata med Eevee och den kommer att svara på 20 olika ljud.

Figuren är 12 cm lång och har en interaktiv touchsensor i huvudet som utlöser reaktioner. Med 2 leklägen kan du överföra spänningen från Pokémon till verkligheten, när du väljer mellan bandläge och spelläge. Lek med Eevee som aldrig förr!

Innehåller:

  • Interaktiv Pokemon Eevee figur

Detaljer:

  • Mått figur: 12 cm (H)
  • Batteribehov: 3 x LR44 (ingår)
  • Ålder: från 4 år
Mer information
ModellPKW0031
EAN191726376828
VarumärkePokemon
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.