Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon Mega Construx - bygg din egen Pokemon Tyranitar 15 cm - med 396 byggklossar

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 367:-
I lager
SKU
02217-161
   

Bygg din egen Pokemon Tyranitar med Mega Construx byggsats med 396 klossar.

Bygg dig redo till din egen Pokemon-strid med detta Tyranitar Mega Construx-kit. Denna Pokémon kan placeras i olika kampklara positioner, är ca. 15 cm hög och är av typen Rock- och Dark Pokémon. Tyranitar är grön med spikar på ryggen och är extremt stark. Han gillar att slåss mot en av sina fiender och skadas inte av attacker själv.

  • Bygg en Tyrantar-figur på ca. 15 cm
  • Med attackdetaljer
  • Med rörliga delar för roliga positioner

Mega Construx ger en bygg-och-spelupplevelse som hjälper till att utveckla kreativitet och problemlösningsförmåga. Mega Construx-delarna är kompatibla med varandra för ännu fler möjligheter och kreativ glädje av att bygga!

Innehåller:

  • Tyranitar byggsats
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått färdig: ca. 15 cm
  • Antal delar: 396
  • Ålder: från 8 år
Mer information
ModellGMD32
EAN887961852240
VarumärkePokemon
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.