Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokémon målarbok - 24 sidor

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 73:-
I lager
SKU
02216-33
   

Här får du en målarbok full av Pokémon. Hitta dina färgpennor och tuschpennor, och ha kul med att färglägga Pikachu och andra små och stora Pokémon! Målarboken är ett häfte och består av 24 sidor med fina illustrationer av dina favorit figurer.

Innehåller:

  • 1 Pokémon målarbok

Detaljer:

  • Mått: 29,7 x 21 x 0,3 cm (HxBxD)
  • Antal sidor: 24
  • Ålder: från 3 år
  • Norsk text
Mer information
Modell124170
EAN7031651241705
VarumärkePokemon
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.