Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon Legendary Figure 20 cm - Dragonite

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 292:-
I lager
SKU
09192-87
   

Ditt Pokémon-lag når snart legendarisk nivå! Denna detaljerade figur med rörliga delar är 20 cm hög och föreställer Dragonite. Delta i episka turneringar eller ge er ut på spännande äventyr tillsammans med andra Legendary-figurer. Låt kreativiteten flöda!

Innehåll:

  • Pokemon Legendary Figure 30 cm - Dragonite

Detaljer:

  • Höjd: 20 cm
  • Rek.ålder: från 4 år

Gotta Catch 'Em All!

Mer information
Modell97696
EAN0889933976961
VarumärkePokemon
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.