Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Pokemon Hidden Fates Tin - Gyarados-GX

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 395:-
Tillfälligt slut
SKU
09192-6

Kan du utnyttja den rena kraften i en Pokemon GX? Plåtasken Pokemon Hidden Fates innehåller en fantastisk Pokemon-GX, Gyarados-GX, som ger extra styrka åt din samling, samt fyra boosterpaket med kort. Motståndarna kommer inte hinna förstå vad som händer när Gyarados går till attack!

Innehåll:

  • GX-foliekort
  • 4 Pokemon TCG Hidden Fates boosterpaket
  • 1 kodkort för Pokemon TCG-online
Mer information
ModellPOK80481
EAN820650804816
VarumärkePokemon
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.