Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Pokemon Hidden Fates Tin - Charizard-GX

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 446:-
Tillfälligt slut
SKU
09192-5

Kan du använda den rena kraften i en Pokemon GX? Tennboxen Pokemon Hidden Fates innehåller en fantastisk Pokemon-GX, Charizard-GX, som ger din styrka extra styrka, samt fyra boosterpaket med samlarkort. Motståndaren förstår inte vad som har drabbat dem!

Innehåller:

  • GX glitterkort
  • 4 Pokemon TCG Hidden Fates-boosterpaket med samlarkort
  • 1 kodkort för Pokemon TCG online
Mer information
ModellPOK80481
EAN820650804816
VarumärkePokemon
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.