Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon Eevee gosedjur - 30 cm

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 292:-
I lager
SKU
06202-168
   

Denna 30 cm höga, supermjuka Pokémon Eevee mjukisfigur är perfekt att bära med överallt! Med realistiska detaljer passar den perfekt till alla Pokémon-fans. Din favorit Pokémon väntar på dig!

Innehåller:

  • Pokemon Eevee nallebjörn

Detaljer:

  • Mått: ca 30 cm hög
  • Rek Ålder: från 4 år

Mer information
Modell37959
EAN0191726379591
VarumärkePokemon
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.