Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon Figure Battle Pack 1-pack Psyduck

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 135:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09192-49
   

Fånga din favoritpokémon och gör dig redo för att kämpa i episka turneringar och iscensätta häftiga scener från Pokémon tillsammans med din nya Pokémonfigur. Figuren är 5 cm hög och kommer med autentiska detaljer som du känner igen från serien om Ash och alla hans vänner.


Innehåll:

  • Psyduck


Detaljer:

  • Höjd: ca 5 cm
  • Rek.ålder. från 4 år


Gotta Catch ‘Em All™!

Mer information
Modell95025
EAN889933950251
VarumärkePokemon
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.