Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon Feature Figures 11 cm - Snorlax

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 165:-
I lager
SKU
06202-152
   

Gör dig redo för en riktigt actionspäckad Pokémonstrid! Det fantastiska sortimentet av 11 cm stora figurer med autentiska detaljer bjuder på massor av skoj.

Kasta dig in i striden figuren Snorlax och besegra era motståndare!

Innehåll:

  • Snorlax

Detaljer:

  • Figuren är ca 11 cm hög
  • Rek.ålder: från 4 år

Gotta Catch ‘Em All™!

Mer information
Modell97664
EAN889933976640
VarumärkePokemon
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.