Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Pokemon Feature Figures 11 cm - Charizard

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 198:-
I lager
SKU
09192-52
   

Gör dig redo för några av de mest actionfyllda Pokémon-striderna du någonsin har sett! Detta fantastiska utbud av 11 cm skalade figurer har autentiska detaljer och unika dynamiska mekanismer. Du kan kasta dig in i en Pokémon-strid med den 11 cm stora Charizard-figuren. Attack med Charizard.

  • Charizard skjuter pilar ur munnen.

Innehåller:

  • Charizard

Detaljer:

  • Figuren är ca 11 cm hög
  • Rek ålder: från 4 år

Gotta Catch 'Em All ™!

Mer information
Modell95132
EAN889933951326
VarumärkePokemon
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.